Kontakt
Radno vrijeme i kontakti
Hotel Bevanda
Radno vrijeme od 0 do 24
Restaurant Bevanda
Radno vrijeme od 12 do 24
Bevanda Bar
Radno vrijeme od 10 do 02
Menu
Što čini Jadransko more tako jedinstvenim? Nevjerojatno je lijepo, krajnje privlačno i pruža najbolje škampe na svijetu, kao i mi u Bevanda restoranu...
Godine 1971. službeno je započela naša priča, a danas Bevanda nastavlja dugogodišnju tradiciju i svojom vrhunskom gastronomskom ponudom i prekrasnim pogledom predstavlja
Središte restorana je ostakljeni prostor koji svojim posjetiteljima pruža
Ovdje vas tretiraju kao kralja ili kraljicu dok uživate u kulinarskoj čaroliji, gdje se samo najfiniji sastojci lokalnog porijekla pretvaraju u simfoniju okusa koji oduševljavaju osjetila.
Ovaj gastronomski doživljaj nadopunjuje Bevandina izuzetna kolekcija vina koja broji
iz renomiranih svjetskih vinograda.
Bevanda je uvijek bila i ostala - jedinstveni Jadran
Ovdje u Bevandi ponosimo se što imamo jednu od najvećih i najraznolikijih kolekcija vina u regiji, čiji je čuvar nitko drugi do jedan od najboljih hrvatskih sommeliera – Klaudio Jurčić. Naš izbor vina nudi vina rijetkih berbi, proslavljene klasike i skrivene dragulje koji će zadovoljiti svakog ljubitelja ili stručnjaka za vino.
Vinska priča našeg restorana isprepletena je od samog početka 1971. godine, kada je otvoren prvi restoran. Bevanda od samog početka gaji duboku strast prema iznimnim vinima, gradeći naslijeđe koje spaja tradiciju s inovativnošću. Naš podrum je dokaz ovog putovanja, u kojem se nalazi pažljivo odabran izbor koji obuhvaća desetljeća posvećenosti najboljim vinima.
Klaudio Jurčić, naš vinski stručnjak i sommelier, donosi znanje i strast u naš vinski podrum. S godinama iskustva i brojnim nagradama i postignućima, Klaudijev temeljit proces odabira osigurava da svaka boca koju nudimo zadovoljava najviše standarde kvalitete i okusa.
Bilo da ste ovdje radi malih zalogaja, fine dininga ili samo laganog ručka, Klaudio je ovdje da vas vodi u odabiru vina. Čak i za odabir savršene boce za posebnu prigodu, njegove personalizirane preporuke poboljšat će vaše iskustvo, osiguravajući da svaki put uživate u savršenoj čaši ove dragocjene tekućine.
Kada Klaudio posjeti vaš stol, daje stručne preporuke o vinima kako bi poboljšao cjelokupno iskustvo objedovanja razumijevanjem vaših vinskih preferencija i pregledom jelovnika i onoga što želite odabrati s jelovnika. Uzima u obzir okuse i načine pripreme jela kako bi predložio vina koja savršeno nadopunjuju vaš obrok.
Ako volite mesni obrok, savršen par bi bili Cabernet Sauvignon ili Merlot koji idu uz bogata i masna jela. Odaberete li pak neku ribu ili plodove mora, rado ćete popiti gutljaj Chardonnaya ili Sauvignona Blanca koji se savršeno sljubljuju s jelom. Rosé i lagana crvena vina idealna su za lakša jela, salate i predjela.
Slobodno pitajte Klaudija za kušanje ili više informacija, jer njegova misija je da vaš posjet učini iznimnim i da vaše iskustvo bude jedinstveno i savršeno.
Bilo da ste stručni poznavatelj vina ili zainteresirani pridošlica, naša opsežna vinska karta ima za svakoga ponešto. Istražite raznolike note okusa i mirisa iz renomiranih vinskih regija diljem svijeta poput Italije, Francuske, Španjolske i mnogih drugih, i naravno, najbolja pažljivo odabrana vina iz Hrvatske.
Provjerite našu vinsku kartu!
Naš jelovnik je posveta blagu mora i bogatstvu zemlje pružajući Vam autentične okuse koje ćete pamtiti.Ponosimo se najsvježijim i najkvalitetnijim lokalnim sastojcima za vaše zadovoljstvo.
Prepustite se okusima svježe ribe i kušajte izvrsne kvarnerske škampe - regionalnu deliciju poznatu po slatkastom i sočnom okusu. Jadranski romb, svjež iz mora čeka da ga probate i uživate u njegovom okusu.
možete uživati u pažljivo pripremljenim jelima prožetim najfinijim istarskim tartufima koji vam daju onu zemljanu eleganciju i luksuzni štih. Našu kuhinju i jelovnik zaokružuju najsvježije školjke, ručno birane kako bi jamčile nezaboravno iskustvo objedovanja.
Izbor uključuje odležano meso, pažljivo dozrijelo u posebnim hladnjacima kako bi se poboljšala mekoća i dubina okusa. Vaša kulinarska avantura nastavlja se posebnim iskustvom kuhanja na black-rock vulkanskom kamenu, gdje možete uživati u mesu i plodovima mora pečenim do savršenstva cvrljeći se na toplini vulkanskog kamena.
osigurava da svako jelo pršti okusima sezone.Naš izvršni kuhar pobrinut će se da svaki tanjur bude izvrstan, pozivajući vas da uživate u skladnom spoju tradicije i inovacije.
Dobrodošli, pripremite svoja osjetila i uživajte
Više od pet desetljeća posvetili smo se pružanju vrhunskog gastronomskog iskustva, s ljubavlju i strašću. Naša dugogodišnja reputacija potvrda je predanosti vrhunskoj hrani i besprijekornoj usluzi, a sve kako bismo pravim hedonistima pružili nezaboravno kulinarsko putovanje.
Kao ponosni Dom Perignon ambasador, pozivamo vas da nam se pridružite u proslavi naše bogate povijesti i bezvremenske elegancije koji definiraju našu tradiciju.
Prepoznajući da najbolje ideje često dolaze iz neposredne blizine, angažirali smo Dražula Glušicu, cijenjenog riječkog arhitekta, da projektira našu nekretninu.
Složen rad u drvetu i namještaj, pažljivo odabrani detalji, uz izražajni vizualni identitet, rezultat su rada hrvatskih majstora i umjetnika.
Do najsitnijeg detalja, pomno smo osmislili harmonizirajuće iskustvo kojem se možete potpuno prepustiti. Od elegantnog arhitektonskog dizajna do promišljeno uređenog interijera, svaki element našeg restorana i hotela odražava našu predanost izvrsnosti i naše duboko poštovanje prema bogatoj baštini i talentu unutar Opatije i Hrvatske.