Bar

Bevanda je oduvijek bilo mjesto susreta. Sa željom da se ta tradicija i nastavi, ovim ćemo Vas putem obavještavati o nadolazećim događanjima u našem restoranu.

Želite li ostaviti svoje podatke u našoj bazi, ili nam pak poslati upit za vlastito događanje, to možete učiniti putem e-maila bevanda@bevanda.hr

Dobrodošli
u Bevanda
Bar!

Smješten na ulazu u hotel, bar inspirira svojom lokacijom, tik do mora i uz vizure Rijeke, Opatije, Istre te otoka u daljini.

Ljeti u vanjskom prostoru, zimi u unutrašnjosti hotela, bar i njegovi stilizirani šankovi osmišljeni su kao mjesta zabave, razgovora, susreta i druženja. Dan provedite uz opuštajući pogled na more, a tijekom večeri uživajte u glazbi i dinamičnosti noćnog života u našoj režiji. Vodeća ponuda pića – od kave i prirodnih sokova do šampanjaca, koktela, vina na čaše i žestokih pića – komplementarna je zalogajima koji se ovdje mogu naručiti.

 

Pogledajte vinsku kartu

 

Cocktail

Kokteli imaju posebnom mjesto u našoj karti pića. Poput ovog mohita, spravljenog na bazi kubanskog ruma, u kojem vjerujemo da ćete uživati s pogledom na noćne Rijeku i Opatiju u daljini. Raznovrsnost ponude pića na ovaj je način obogaćena do razine najozbiljnije ponude u regiji.

cigar bar

Smješten u hotelu, Bevanda Cigar Bar je elegantno mjesto druženja uz cigare i izbor pića.

Bilo da je riječ o poslovnom sastanku ili opuštanju uz ugodno društvo, Cigar Bar pruža prostor privatnosti i uživanja.

Napravivši detaljnu selekciju najboljih cigara na tržištu, zadovoljili smo izbor znalaca, ali i onih koji ovaj svijet još istražuju i žele učiti. One će se svakako dobro spojiti s više od 200 destilata na raspolaganju ili, pak, drugim pićem po izboru.