Hotel

Bevanda, ime koje traje više od 40 godina!

Prvi smo design hotel s pet zvjezdica na sjevernom Jadranu i mjesto koje svojim gostima nudi potpuno opuštanje u bogato opremljenim sobama, s personaliziranom uslugom i posebno osmišljenim uslugama.

Hotel je nastao na temeljima istoimenog restorana, osnovanog 1971. godine. Legendarno ime obogatili smo s 10 bogato opremljenih soba, svake nazvane po slavnoj osobi koja je tijekom opatijske povijesti boravila u gradu i inspirirala se ovdašnjom mondenom kulturno-društvenom scenom.

Ovdje smo da pružimo prostor opuštanja i uživanja te zadovoljimo svaku želju našeg gosta. Korak do mora, i s pogledom na predivne Rijeku i Opatiju te Istru i otoke u daljini, Bevanda je – jedinstveni Jadran!

dodatne usluge

Boravak u Bevandi želimo učiniti potpunim iskustvom.

Ostavljajući sebi vrijeme za opuštanje i odmor, nama prepustite da Vaš ostanak učinimo savršenim. Na raspolaganju su Vam sljedeće naše usluge:

  • Shuttle službu s obližnjih aerodroma (Zagreb, Rijeka, Pula, Ljubljana i Trst)
  • Izlet do Istre ili obližnjih otoka vlastitim gliserom
  • Organizaciju kopnenih izleta u Hrvatskoj, Sloveniji ili Italiji
  • Organizaciju wellness programa u Opatiji
  • Kemijsko čišćenje odjeće

Arhitektonska, vizualna i stolarska rješenja u Bevandi potpisuju hrvatski partneri.

Dokazavši kako najbolje ideje nije potrebno tražiti daleko od kućnog praga, za arhitektonska rješenja angažirali smo DražulGlušica arhitekte iz Rijeke, stolariju i namještaj je izradila zagrebačka tvrtka Sinago, a iz istog grada dolaze i vizualna rješenja, iz studija Kuharić Matoš. Želja nam je da zajedno s nama raste i mreža naših dobavljača, stvarajući zdravo i razvojno okruženje.

povijesno naslijeđe

Bevanda odaje počast ljudima koji su oblikovali svjetsku povijest.

Nazvavši svaku od svojih deset soba po slavnoj osobi koja je u trenutku svog stvaralaštva posjetila Opatiju, i njome bila nadahnuta, Bevanda odaje počast ljudima koji su oblikovali svjetsku povijest. Poveznicu Opatije i ovih umjetnika, znanstvenika, plesačice i carice potražite u bogato opremljenim sobama

Anton Pavlovich Chekhov
Gustav Mahler
Andrija Mohorovičić
Maria Anna
Sergei Esenin
Albert Einstein
Vladimir Nabokov
Isadora Duncan
James Joyce
Giacomo Puccini

bevanda room service

Mini bar (u pojedinim sobama čak i dva hladnjaka) opremljen s više od 20 različitih pića – od vode i bezalkoholnih, do pjenušaca i žestokog pića. Bogata room service karta jela i vina koja je inspirirana našim restoranom.

Jesu li to dva razloga da možda niti ne napustite sobu i uživate u privatnosti?

Kako bi opuštanje učinili što lakšim i ugodnijim, Bevanda sobe smo opremili proizvodima renomiranih svjetskih kuća.

Kupaonska kozmetika rad je ugledne francuske kuće Lanvin, osnovane krajem 19. stoljeća – upravo u vrijeme najvećeg procvata Opatije i njenog ugleda na Mediteranu. Materijale ručnika i druge kupaonske opreme birali smo sami te su oni rađeni po mjeri gosta našeg hotela.

Personalizirana usluga. Osoblje Bevande ovdje je zbog Vas!

Svakom gostu pristupamo na jedinstven način, čineći maksimum kako bi ispunili sve zahtjeve. Konstantnim unapređenjem usluge želimo stvoriti okruženje u kojem je Bevanda poput doma.

vinski podrum

Vaša svaka vinska želja

Više od 40 godina jedan od najbogatijih vinskih
podruma regije, Bevandina kolekcija nastavlja
postavljati nove restoranske standarde.
Vodeća hrvatska vina prirodno su osnova
podruma, dok lista međunarodnih butelja predstavlja ugledan pregled
ključnih vinogradarskih regija. Dopustite da Vas Bevanda zavede svojom
pažljivo biranom i znalačkom selekcijom ponajboljih vina svijeta!