Bar

Bevanda je oduvijek bilo mjesto susreta. Sa željom da se ta tradicija i nastavi, ovim ćemo Vas putem obavještavati o nadolazećim događanjima u našem restoranu.

Želite li ostaviti svoje podatke u našoj bazi, ili nam pak poslati upit za vlastito događanje, to možete učiniti putem e-maila bevanda@bevanda.hr

Dobrodošli
u Bevanda
Bar!

Smješten na ulazu u hotel, bar inspirira svojom lokacijom, tik do mora i uz vizure Rijeke, Opatije, Istre te otoka u daljini.

Ljeti u vanjskom prostoru, zimi u unutrašnjosti hotela, bar i njegovi stilizirani šankovi osmišljeni su kao mjesta zabave, razgovora, susreta i druženja. Dan provedite uz opuštajući pogled na more, a tijekom večeri uživajte u glazbi i dinamičnosti noćnog života u našoj režiji. Vodeća ponuda pića – od kave i prirodnih sokova do šampanjaca, koktela, vina na čaše i žestokih pića – komplementarna je zalogajima koji se ovdje mogu naručiti.

 

Cocktail

Kokteli imaju posebnom mjesto u našoj karti pića. Poput ovog mohita, spravljenog na bazi kubanskog ruma, u kojem vjerujemo da ćete uživati s pogledom na noćne Rijeku i Opatiju u daljini. Raznovrsnost ponude pića na ovaj je način obogaćena do razine najozbiljnije ponude u regiji.

cigar bar

Smješten u hotelu, Bevanda Cigar Bar je elegantno mjesto druženja uz cigare i izbor pića.

Bilo da je riječ o poslovnom sastanku ili opuštanju uz ugodno društvo, Cigar Bar pruža prostor privatnosti i uživanja.

Napravivši detaljnu selekciju najboljih cigara na tržištu, zadovoljili smo izbor znalaca, ali i onih koji ovaj svijet još istražuju i žele učiti. One će se svakako dobro spojiti s više od 200 destilata na raspolaganju ili, pak, drugim pićem po izboru.

 

mali zalogaji velikog barbierija

Ponudu pića u baru obogaćena je ponudom zalogaja koje možete naručiti iz naše kuhinje. Jednostavnija jela, ali i dalje s potpisom Bevande i našeg chefa Andreja Barbierija.

Illy, za dobar početak dana

U dan krenite uz šalicu ponajbolje talijanske kave u Bevanda baru. Odlučili smo se za Illy, ponajbolju talijansku kavu iz nedalekog Trsta, koju spremamo kao vrhunski espresso, capuccino ili prema vašim željama.

vinski podrum

Vaša svaka vinska želja

Više od 40 godina jedan od najbogatijih vinskih
podruma regije, Bevandina kolekcija nastavlja
postavljati nove restoranske standarde.
Vodeća hrvatska vina prirodno su osnova
podruma, dok lista međunarodnih butelja predstavlja ugledan pregled
ključnih vinogradarskih regija. Dopustite da Vas Bevanda zavede svojom
pažljivo biranom i znalačkom selekcijom ponajboljih vina svijeta!